söndag 23 maj 2010

"Just fucking drive Hornsgatan straight ahead"

Den goda alkoholen..
Förmodligen Sthlm's sämsta Margarita's
Tummen ner
Tummen ner även för Mari
Här langade Mari kameran till mig för "Ta kort detta är fan i mig rock n roll"
Här var jag i full gång med att prata och skrika "Just fucking drive Hornsgatan straight ahead"

Åh herregud vilken kväll/natt vi hade.Den roligaste på länge!

Mari var i sitt sanna esse och imiterade diverse olika människor och fulade sig som bara hon kan.Jag däremot pratade oavbrutet.

Vi började kvällen hemma på ballen med mousserande,rosé och öl.Vid 23 tog vi en taxi till medis och gick till SNAPS uteservering och drack den äckligaste ölen vi har smakat.Blä..sen över gatan och in på Hotellbaren (malmen) och beställde Margaritas,jag skulle ha med extra salt..jo men tjena..världens sämsta bartender "Vad är det som är fel?" Haha

Det var där på Hotellbaren som allt började att barka käpprätt åt ja gud vet vad ;) men skoj hade vi...efter den vidriga drinken så sprang vi in på donken och åt och sen hoppade vi in i en taxi och åkte till stureplan.Väl där så ville Mari att jag skulle ta ett kort på henne "ta ett kort detta är fan rock n roll" haha...ja det blev ju bara värre ju mer alkohol man fick i sig..In på Sturecompagniet och entrade damernas till att börja med....toalettpapperet var slut,men vilken tur att jag hade tagit med mig en souvernir i form av en svart servett från hotellbaren så den delades i tu och så var situationen räddad.Haha..
Upp på övervåningen och dricka en massa rosé,njuta av den underbara nostalgiska musiken,dissa äckliga Italianos och stjäla en drink av dem mitt framför näsan.

Sen kom vi i kontakt med en holländare och där och då pratade Märtha Gäfvert engelska resten av kvällen...och kommentarerna avlöste varann på löpande band...

Holländaren svansade efter i vårt sällskap och jag sprang in påMAX och köpte ännu mera mat,hade tydligen glömt att jag ätit,så maten åkte ner i soporna.Bye bye!!

Hoppade in i en taxi.Jag.Mari och holländaren.Det var nu det spårade ur på riktigt.

Han var en förvirrad chaffis som inte visse vart han skulle, jag röt till "Just fucking drive Hornsgatan straight ahead" och en stund senare efter en massa pladder så "I'm terrible sorry,we must have been poisoned" haha...han var nog inte långt ifrån att kasta ut oss där och då ur bilen.

Ja det blev en hel del härliga kommentarer under kvällen/natten ;)

Tack Mari för en kväll utöver det vanliga.

Inga kommentarer: